Si cHanTeQ daN si HeNseM!

Sunday, February 5, 2012

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim



Hey peeps! nampak tak beLog chumill kat atas ne?. .chumill kan3?. .dis is Cik Ieqa pnye contest yang 1st. .glemer u olls lau menang ni sb tuan tanah akan promote our blog f0r a week!!. . kau ade?. .heeee... f0r newbies mcm ak0o ni mmg seswaii la join contest2 gni. . tak menang p0n x pe janji ley tambah kenalan baru and tolong up kan bloggers kat Malaysia ni. .okays! merapu bagai. .  If menang Alhamdulillah and also a b0nus la kan.... bukan senag nk dpt peluang orang pr0m0te :)

anda nak join??

kLik SajE kaT sin!



anda di tag CiK BlaCkRiBb0n :) 

6 comments:

Soul Lee Hin said...

hye farna! blogwalking dari segmen sama. :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

Ieqa Halim said...

Name list boleh click kat sidebar blog ieqa okay . Happy blogwalking ! :)
Thanx join ya :)

Engku Muzahadin said...

Singgah dari segmen yang sama :`
Dan follow kamu juga.
Kalau sudi singgah sini yerr :-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

chica dulce =) said...

Segmen yang sama :D

http://muchmuchmuchbetterthanyou.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

cyunk said...

dr segmen yg sme
http://cyunkchenta.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa_6702.html

♥GEE♥ said...

hyep !
sya dari segmen yg sma ..
singgah sini f0ll0w awak ..
j0m ke bl0g saya !!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Heart Chat Bubble
Copyright to Farhah Najwa
Designed by UMIESUEstudio 2015