Si cHanTeQ daN si HeNseM!

Sunday, January 3, 2016

Happy NEw Year!

Heloo sunday! Tak ada entry utk New Year, on 3rd January pon jadi lah kan. 2015 dah banyak membawa kenangan manis and pahit buat kami sekeluarga, hoping dat this year 2016 will bring us more happiness. In Shaa Allah :)

Last day being 27th today before turning 28th tomorrow! I already have 2 kids Aryan Rizq and Ammaar Rizq! How time flies! bila baca balik entry lama-lama baru la sedar, dah tua dah.. dulu entry banyak macam budak0budak, now entry pon dah berbeza... hehe

Thanks for visiting my blog uollss.. i will keep sharing useful information instead of crapping a lots! hehe
Happy New Year, may this year bring us more luck, more happiness, more prosperity and longevity., In Shaa Allah

2 comments:

Farhana Zukri said...

happy new year kak! moga tahun ni makin bermakna ngan anak-anak yg makin besar ^^

FaRhaH NaJwa said...

hihi..thanks! mmg tgh fasa stress lah ni..makin besar makin banyak akaiii baru.. :p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Heart Chat Bubble
Copyright to Farhah Najwa
Designed by UMIESUEstudio 2015